Hoe pakken we het aan?

Op de pagina 'Wie ben ik?' heb ik u verteld wie ik ben. Hieronder leest u over de werkwijze waarop een gedenk- of levensboek tot stand komt.

Intake
Voordat ik voor u aan het werk ga, is het belangrijk om vast te stellen of er een klik is, of we elkaar aanvoelen. Daarom werk ik uitsluitend op basis van een eerste intake die geheel vrijblijvend is. Omdat het veelal om persoonlijke en vaak gevoelige (emotionele) zaken gaat, is een sfeer van vertrouwen de basis voor een goed boek. Een boek naar uw hart! Ik leef mij daarbij in, in datgene wat u te vertellen heeft.

Voor het samenstellen van een boek over bijvoorbeeld de geschiedenis van een bedrijf of over de staat van dienst van een persoon, kan ik in samenspraak met u aanvullende interviews inplannen met verschillende partijen die een bijdrage kunnen leveren aan het complete verhaal.

Bij de gangbare uitgaven van Gedenkboekwerk wordt er gewerkt met een basisstramien voor wat betreft de indeling van tekst en foto's. De redactionele input (de tekst) wordt samengesteld op basis van uw eigen verhalen, gedichten en uit de interviews die ik met u houd. Tezamen met foto’s en of illustraties komt er een mooi en waardevol boek tot stand. 

Kiest u voor een geheel eigen, persoonlijke vormgeving op basis van maatwerk, dan hanteren wij hiervoor een vast uurtarief op basis van een duidelijke offerte vooraf. Maar voor wélke optie u ook kiest, u mag rekenen op een prachtig boek dat zowel boeiend als beeldend is voor de lezers. Uw verhaal wordt immers op een warme, realistische en toegankelijke manier geschreven, opdat degenen die het verhaal lezen als het ware uw 'aanwezigheid' daarin ervaren.

Meer informatie / vrijblijvend gesprek

Vul onderstaand formulier en ik bel u binnen 24 uur voor overleg.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:

-

0528 - 23 12 56

Privacy en cookieverklaring