Uw bedrijfsbiografie in een prachtig boek

De geschiedenis van uw bedrijf in boekvorm.

Ook uw bedrijf of organisatie heeft geschiedenis geschreven of doet dat nog steeds. Misschien is er zelfs een jubileum op komst. Voor je het in de gaten hebt zijn tientallen jaren de revue gepasseerd en is de eenmanszaak van toen veranderd in een grote onderneming met vele medewerkers, leveranciers en klanten. U maakte het onderscheid met innovatieve ideeën, producten en/of diensten.

Wat ging er aan de start van uw bedrijf of organisatie vooraf? Wat passeerde er allemaal de revue, en hoe staan de zaken er nu voor? Wie waren de eerste klanten of leveranciers? Memorabele momenten, vreugdevolle of zelfs verdrietige gebeurtenissen, ze zijn waarschijnlijk allemaal voorbijgekomen. En als u terugkijkt dan zijn er vast en zeker zaken om trots op te zijn, terwijl u gefocust blijft op het hier en nu.

Is dit wellicht het moment om terug te kijken naar waar het allemaal begon en om de balans op te maken? Waar en wanneer startte u met uw bedrijf? Met welke oplossingen en innovaties zette u uw onderneming op de kaart? Hoe lijkt het u om straks het boek over uw bedrijf persoonlijk te overhandigen aan uw medewerkers en relaties?

Vul nu het contactformulier in en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.https://www.gedenkboekwerk.nl/...
Bedrijfsbiografie laten maken

Relatiegeschenk of cadeau voor in kerstpakket

Een boek is en blijft een tastbaar medium dat je meevoert door de geschiedenis. Een prachtig naslagwerk dat uitnodigt om van tijd tot tijd in te bladeren, te kijken en te lezen. Een uniek relatiegeschenk én (regeren is vooruitzien) wellicht een idee voor uw kerstpakket voor 2022. Een boek waarin de bedrijfshistorie van uw onderneming wordt verteld aan de hand van persoonlijke gesprekken, interviews en onderzoek. Indien gewenst voorzien van prachtige foto’s.

Gedenkboekwerk.nl maakt uw bedrijfsgeschiedenis gedenkwaardig

  • Voor (familie)bedrijven en organisaties met een interessante historie
  • Een uniek relatiegeschenk of onderdeel van uw kerstpakketten
  • Het verhaal van uw onderneming of organisatie vervat in een mooi boek
  • Uitgewerkt en vormgegeven aan de hand van persoonlijke gesprekken, interviews en onderzoek
  • Grondleggers, familieleden, klanten, leveranciers en medewerkers aan het woord
  • Ook als cadeau voor jubilarissen of mensen die met pensioen gaan
Waar en wanneer is uw onderneming begonnen? Staat het u nog helder voor de geest en zou u er wel een boek over kunnen schrijven? Laten we kijken of er een klik is en ieder ons eigen ding doen. In een persoonlijk gesprek vertel ik u graag over de mogelijkheden.


Meer informatie / vrijblijvend gesprek

Vul onderstaand formulier en ik bel u binnen 24 uur voor overleg.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:
Gedenkboekwerk.nl
-

0528 - 23 12 56

Privacy en cookieverklaring